Youtuben varmaankin suosituin EU:n maahanmuuttoa käsittelevä video on nimeltään Muslim Demographics. Se kuvaa kuinka tarvitaan vain 50 vuotta ja EU on ISLAMISTINEN TASAVALTA! Kuulit oikein. Jonain päivänä heräät siis minareettien huutoon.
Video on niin täynnä asiavirheitä että vastaavaa paskaa ei suostuttaisi näyttämään edes Jimin yöohjelmistossa. Video on propagandaa, ja sen myyttiseen ”Eurarabiaan” ovat tarttuneet niin uusoikeiston rivikannattajat kuin muslimi älymystökin, josta he ovat tosin tehneet vastakkaiset johtopäätökset: uusoikeisto yrittää herättää epätoivoa ja pelkoa, kun taas muslimit toivoa ja utopioita. Molemmat tulevat pettymään kun lapsenlapsemme kirjoittavat historian.

I. Ranska

Videon alkupuolella on ranskalaisten ja ranskan muslimien perhekoko verrattuna.

Perhekoosta en löytänyt tietoa, mutta syntyvyyden pohjalta voidaan tuhota tämä väite täysin. Ensinäänkin, maailmassa ei ole yhtäkään valtiota jonka syntyvyys on 8 lasta per nainen Wikipedian mukaan. Niissä muslivaltioissa, joiden osuus Ranskan maahanmuuttajista on suurin, syntyvyys on keskimäärin 1,995, vain neljäsosa videon ilmoittamasta luvusta. Alla olevat tiedot Ranskan suurimpien muslimimaahanmuuttajaryhmien alkuperäismaan syntyvyydestä ovat wikipediasta.

Morocco 2.57
Algeria 1.82
Tunisia 1.73
Turkey 1.87

Maahanmuuttajaväestö syntyvyys eroaa maastamuuttomaan vastaavasta kahdella tavalla: syntyvyys nousee teollisuusmaissa jossa lapsikuolleisuus on pienempi, mutta syntyvyys myös laskee naisten koulutuksen ja perheenperustamisiän noustessa. Videon ilmoittamien tietojen räikeää virheellisyyttä ei voida selittää siis muulla kuin puhtaalla epärehellisyydellä.

II. Belgia ja Hollanti

Samanlainen tilastoripuli levähtää silmille myös kun puhe on Belgiasta ja Hollannista.


Muslimit tällä hetkellä muodostavat noin kuusi prosenttia alankomaiden väestöstä. Alankomaiden syntyvyys on 1.66. Jotta puolet vastasyntyneistä olisivat muslimeja, muslimien syntyvyyden pitäisi yksinkertaisen matematiikan mukaan olla 26. Jotta muslimit muodostaisivat enemmistön Hollannin väestöstä 15 vuodessa, heidän pitäisi lisätä määräänsä joka vuosi miljoonalla, joka on heidän nykyinen kokonaisväestömäärä.

Wikipedian mukaan muslimit muodostavat 6% Belgian väestöstä.

III. EUROOPPA

EU:n väestö on tällä hetkellä hieman alle 500 miljoonaa ihmistä, joista n. 3,5% (16 miljoonaa) on muslimeja. Yhdysvaltain tiedustelupalveluiden arvioiden mukaan vuonna 2030 muslimien määrä on n. 25 – 40 miljoonaa. Vuonna 2100 on arvioitu että muslimien osuus EUn vastöstä on n. 25%.

Mainokset
kommenttia
 1. Seppo sanoo:

  ”Ensinäänkin, maailmassa ei ole yhtäkään valtiota jonka syntyvyys on 8 lasta per nainen Wikipedian mukaan. Niissä muslivaltioissa, joiden osuus Ranskan maahanmuuttajista on suurin, syntyvyys on keskimäärin 1,995, vain neljäsosa videon ilmoittamasta luvusta. Alla olevat tiedot syntyvyydestä ovat wikipediasta.”

  Eihän siinä niin väitetäkkään että olisi 8 lasta per nainen vaan 8 lasta per perhe! (family)

  + toinen väärä väittämäsi;

  EU:n väestö on tällä hetkellä hieman alle 500 miljoonaa ihmistä, joista 4% (20 miljoonaa) on muslimeja.

  Tässä wikipediaa: ”Euroopassa asuu nykyisin noin 680 miljoonaa henkeä. Väkiluvun kasvu on hidasta verrattuna muihin maanosiin. Sen sijaan väestön ikääntyminen on nopeaa: vuonna 2005 yli 65-vuotiaiden osuus oli 16 prosenttia väestöstä, vuoteen 2050 mennessä sen on laskettu kasvavan 28 prosenttiin”

  ”Eurooppalaisista noin 75 % on kristittyjä, 8 % muslimeja. Muslimeista suurin osa asuu Venäjän ja Turkin Euroopan-puoleisissa osissa, Bosnia-Hertsegovinassa ja Albaniassa.[9] Noin 17 % ei tunnusta mitään uskontoa. Juutalaisia on alle yksi prosentti.”

  Tuossa videosssa sanotaan eurooppa, EI EU! Osa noista kommenteistasi oli oikeassa mutta osin olit väärässä. Syö hieman pohjaa sinun väitteiltäsi… ei muuta

  • Leo Sammallahti sanoo:

   Lasten määrän ja syntyvyyden käytännön ero on pieni: esimerkiksi videossahan Ranskan syntyvyys ja Ranskan perhekoko ovat sama luku: 1.8. Tämä on kuitenkin epäoleellista.

   Oleellista on, että Ranskan maahanmuuttomaiden syntyvyys ei yksinkertaisesti mahdollista 8 lapsen perheitä. En väittänyt että syntyvyys ja lapsikoko ovat sama asia, vaan että syntyvyystilastojen mukaan videon lapsiluvut eivät ole mahdollisia.

   Turkin tai Venäjän sisällyttäminen Eurooppaan ei ole itsestäänselvyys.
   Selvensin vain, että luku EU:ssa on hyvin erilainen kuin Euroopassa. En väittänyt että EU ja Eurooppa ovat sama asia.

   Toivon että selvennät olenko vielä jossain väittämässäni mielestäsi väärässä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s