Mitä perussuomalaiset eivät kerro maahanmuutosta

Posted: syyskuu 15, 2011 in Kaikki

I. Maahanmuuttajien työllisyys Suomessa

 • Maahanmuuttajien työllisyys nousi kymmenessä vuodessa 36%  58%iin, lähemmäs kantaväestön n. 75% työllisyysastetta.
 • Maahanmuuttajaryhmien väliset erot pienenivät: huonoimman työllisyystilanteen maahanmuuttajaryhmissä työllisyys kasvoi nopeampaa vauhtia.

II. Muslimit kansalaisina Euroopassa

 • Euroopan väestöstä n. 8% on muslimeja, EUn väestöstä 3,2%. Arvioiden mukaan 2100 noin 25% EUn väestöstä on muslimeja. Jos olet nähnyt suositun Youtube videon lännen väestöstä ja islamisoitumisesta, sinun on syytä tutustua tähän artikkeliin.
 • Kun Gallup yritys, jonka mukaan gallupit on nimetty, teki tutkimuksen ”What Do Muslims Think?” kävi ilmi että maahanmuuttajat tuntevat yhteenkuuluvuutta (identify) asuinmaahansa vahvemmin kuin mitä kantaväestö arveli.

 

Mainokset
kommenttia
 1. Elllla sanoo:

  Hyvä bloggaus (taas kerran):D

  Kaikenkaikkiaan jokseenkin pitkälle samat jutut on edullisia sekä suomen kansalaisille että maahanmuuttajille (oikeudet, kansalaispalkka yms.) Kuitenkin hieman epäilen pääomaveron alentamista, ja toisaalta tuota kastraatiota seksuaalirikoksen uusijoille (jälkimmäinen kysymys on kyllä ehdottoman vaikea, ja mahdotonta sanoa mikä oikeasti auttaisi..)

  Sitten kohta II. IV, eli eurosentrisyyden karsiminen (tai ainakin tiedostaminen) olisi aika jees…Kysehän ei ole siitä, ettei vaikkapa Suomen historiaa saisi opettaa (sitä PITÄÄ opettaa!) vaan se, ettei ”maailman historia” voi olla niin tietyllä tapaa painottunut. Käsittääkseni lukiossakaan (ammattikoulusta puhumattakaan) ei ole pakollinen maailman historian kurssi (ei ainakaan silloin kun itse olin siellä 2000-luvun alkupuolella.) Kävin ko. valinnaisen kurssin, ja todella avaava kokemus oli, etenkin kun oli hyvä opettaja.
  (Lukio-filosofian eurosentrisyydestä nyt puhumattakaan…)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s